Hvorfor blogger jeg?????

Bildet mitt
oslo, oslo, Norway
En voksen Dame. Som ved denne bloggen, både får luftet div. samfunns-problemer/gleder, som jeg finner morsomme/engasjerende. Blir også en slags dagbok. På min vei, mot en/ei/flere ett eller annet. Også innimellom, blir jeg bare så forbannet på systemet, livet,urettferdighet,inngroddheit, bås-setting, firkanta lover og for alle menneskene, som alltid tror de vet alt. Spesielt de som mener sine meninger, i sin verden. Aldri, har de vært i min. Mens jeg må leve i deres...................................... Men utrolig imponert, av alle Heltene og Englene som er overalt i hverdagen. Man må bare se lengre enn sin egen nese. Eller være mere der du er.... og se deg rundt,uten å analysere alt i filler. KUN NYTE, det å være tilstede i nuet.

lørdag 23. oktober 2010

DAMEPRAT I DET HERRENS ÅR 2010

 .
DAMEPRAT I DET HERRENS ÅR 2010 
Det Er litt merkelig, å være over 40 år, og allikevel kan oppleve det å både se og føle ting som om man skulle ha vært 14 år igjen.
Har nettopp hatt to venninner på besøk, og de to gir meg alltid nye refleksjoner på livet.  Alle mine venner, de jeg setter pris på, gir meg alltid nye refleksjoner på livets små og merkelige rare vinklinger. I dag var det  tema om det vi søker etter, som gir selve kroppen  og sjela ro og fred, kansje en..... følelse av lykke. Vet ikke helt hva man skal kalle det.............

 Miss 60, er over 60 år men sprek dame. Har alltid jobbet og befinner seg på den sosiale siden på østkanten. (da tenker jeg på østkanten som begrep) ..
Miss Vest, er ei dame i sine beste år også hun over 60. Ho har levd som fineste vestkant frue, med hus, hjem, mann og barn, mesteparten av sitt liv, men bor nå alene.Siden jeg er veldig åpen om hva jeg driver, el har drevet med. For alt annet hadde blitt dumt. Kan ikke undervurdere venners iq. Og det vil bli for mange situasjoner, der ting ville blitt falske og  for mange hvite løgner blir også dumt..
 Heldigvis kjenner de meg og vet hva jeg står for. Og vet at jobben min,( gledespike)  IKKE   er noe man ER... Men GJØR..  
Pga dette,bruker mine venninner å spørre meg om det mest utrolige noen ganger, i forhold til det som har med sex og kroppen å gjøre, slik at veldig fort kom Miss Vest denne gang  inn på dildoer.
Ho hadde hørt på radioen, at det er veldig viktig for en kvinne kropp å klare å oppnå orgasmer, og skulle nå ha fått tak i en dildo. For nå skulle ho jobbe med dette, slik at ho på egen hånd, skulle oppnå orgasme... Da begynte jeg og Miss 60 å le litt, for akkurat det med dildo, hadde vi snakket om for bare ett par år siden, og det endte opp med, at ho fikk en som både hadde en liten anal pirrer, og der det er masse kuler som roterer på hoved-delen av redskapet. Men ho brukte den lille,og  var strålende fornøyd. Dette var da hennes første dildo, siden ho tidligere brukte stearinlys og lignende. Og de gledene ho siden har hatt med den, sier ho har vært veldig viktig.  For å unngå stresset i kroppen.
Så sier Miss Vest, at jo da, at det var en uro inni liksom i den nedre delen av magen og at ho følte tankene ble litt dratt, i en negativ retning. Ho brukte ikke å få orgasme så nå ville ho få tips om hva ho kunne se etter. Da ho som sagt er en vestkant frue, føler ikke det er oker, å gå inn på fek. Kondomeriet. Da googlet vi ganske enkelt dildo, og kom inn På diverse sider, der man kan handle direkte fra nett. Vi snakket litt om hva som virket mer enn andre ting og endte opp med å anbefale sommerfuglen til ho. Siden ho ikke fikk noe utav det å få den inni seg, og det er det andre damer jeg også har snakket med, som syns også.
Etter at de hadde gått, ble jeg sittende og tenke på , at uansett hva som er bakgrunnen din, el hvor du er i livet så har man helt like behov.
Som  lykke, nærhet, orgasmer..Er det som gjelder for andre, og deg selv..
Det kjenne at man lever. Og da er jo orgasme en av de tingene man får, som virkelig løsner opp og ikke minst røsker opp i enn kropp, uansett hva el hvor. Er jo også forsket på orgasme, og de konkluderer jo med at orgasmen er det eneste som får de endorfinene som går på rynkene dine, dvs. at du sletter ut de du har, eller gjør at du ikke får de, så tidlig om du ikke har fått noen enda. Så kommer jo mine slutninger av alt dette, at dette er jo helt logisk, Når man tenker etter, så er man jo helt bekymrings fri i tiden under, mens og etter en slik handling som leder til denne orgasmen. Rynker kommer lettere, når man bekymrer seg, det er jo barne lærdom (dvs. ting som man alltid har hørt av andre da gjerne mor, bestemor o.l,fra man var helt ung).

Dermed ble det enkelt. Med el uten mann burde en hver dame bare utnytte ett hvert ledig øyeblikk, på å oppnå denne orgasmen. En ting som er sikkert øvelse gjør mester, ett godt tips er også GJØR KNIPEØVELSER, det gjør slik at man utvikler mer følelser i musa, som igjen gjør det slik at man lettere får orgasme, for de som stakkars aldri har hatt dette, kan få en mulighet å oppnå det.
Min egen teknikk er at jeg kan ligge stå det spiller ingen rolle, men at jeg bruker litt yoga teknikk, med å stramme og kjenne. Og tenker at jeg ruller meg oppover, med musklene man liksom har en innbilt kjegle der og begynner ytterst og oppover, litt mer for hver gang. Om man gjør dette når man enten ikke får sove
 ( istedenfor å ligge å irritere seg selv) eller mens man ser på tv, (men egentlig burde alle komme seg opp av sofaen mer, tips slå av tv og sett på radioen ) når man venter på bussen fek…… og så videre…………
,
Etter hvert vil man kjenne det at man kommer lengre og lengre inn med å kjenne musklene, og slik kan man faktisk onanere seg selv, uten å bruke noe annet el å berøre. Kult ikke sant og koster jo ikke noe å prøve.

Lykke til stor klem fra meg...