Hvorfor blogger jeg?????

Bildet mitt
oslo, oslo, Norway
En voksen Dame. Som ved denne bloggen, både får luftet div. samfunns-problemer/gleder, som jeg finner morsomme/engasjerende. Blir også en slags dagbok. På min vei, mot en/ei/flere ett eller annet. Også innimellom, blir jeg bare så forbannet på systemet, livet,urettferdighet,inngroddheit, bås-setting, firkanta lover og for alle menneskene, som alltid tror de vet alt. Spesielt de som mener sine meninger, i sin verden. Aldri, har de vært i min. Mens jeg må leve i deres...................................... Men utrolig imponert, av alle Heltene og Englene som er overalt i hverdagen. Man må bare se lengre enn sin egen nese. Eller være mere der du er.... og se deg rundt,uten å analysere alt i filler. KUN NYTE, det å være tilstede i nuet.

fredag 31. august 2012

FACEBOOK


Bli min følger på profilen min på Facebook.
Når det er 30 stk. som følger min  HIT-side der, kan jeg benytte den mere til info og diverse snedige greier som stadig skjer, oppdateringer på arr. man selv, eller andre står for. OGSÅVIDERE.
facebook.com//mettesverden

Siste utspill om sex-loven.

Endelig noen som er tøff nok, til å kalle en spade en spade......... Og som er villig å se på de resultatene som er, med objektive øyne. Etter så lang tid, kan man helt klart se, om man vil SE, hva som har blitt resultatet. En av mine nære venninner sa alltid, :Samantha, det er resultatet som teller, kom igjen..... Men jeg sier,i tillegg : og det er viktig, at man har ryggen fri, mens man klatrer opp siste mot-bakken, og kansje noen dytter deg siste biten, kun fordi at dem liker deg, og det du har gjort, på veien opp mot "toppen av forståelse" SJEKK DENNE LINKEN: http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/gi-sexarbeidere-beskyttelse-6966979.html Her er meg i antrekk, om jeg skulle trenge det, som gjør at jeg kunne glidd rett inn i stortings-salen.