Hvorfor blogger jeg?????

Bildet mitt
oslo, oslo, Norway
En voksen Dame. Som ved denne bloggen, både får luftet div. samfunns-problemer/gleder, som jeg finner morsomme/engasjerende. Blir også en slags dagbok. På min vei, mot en/ei/flere ett eller annet. Også innimellom, blir jeg bare så forbannet på systemet, livet,urettferdighet,inngroddheit, bås-setting, firkanta lover og for alle menneskene, som alltid tror de vet alt. Spesielt de som mener sine meninger, i sin verden. Aldri, har de vært i min. Mens jeg må leve i deres...................................... Men utrolig imponert, av alle Heltene og Englene som er overalt i hverdagen. Man må bare se lengre enn sin egen nese. Eller være mere der du er.... og se deg rundt,uten å analysere alt i filler. KUN NYTE, det å være tilstede i nuet.

mandag 27. desember 2010

PÅ TAMPEN AV ETT ÅR SOM ER BRUKT

Nå når 2010 er på sin sjarmør-etappe. Og da kan man sette av litt tid for å tenke gjennom året som snart er over. Så må man være ærlig mot seg selv, og se hva er du fornøyd med? Hva er du ikke fornøyd med? Er det noe du kunne ha gjort bedre. Kastet du bort masse tid på å være sjalu, sint, eller irritert over ting som i den store sammenheng, ikke betyr en dritt.  Men å la negative tanker få rå gir deg ikke noen tilfredstillelse når man reflekterer over de i ettertid. Husk på det i 2011. Og da kan man unngå de som gir deg en dårlig følelse, eller ikke gape over mere enn du klarer å svelge. Og en god regel er: om du ikke kan si noe hyggelig om de som ikke er tilstede, SÅ HOLD KJEFT.
La det bli vårt felles nyttårs- løfte.
Og la våre nyttårsforsett være å vise andre mennesker respekt, og oss selv selvtilit til å ha lov å tro på at du er bedre enn andre, og bevis det. Gjør ting for andre, uten å forvente noe tilbake, men kun pga at du bryr deg. Det skal så liten tid for for deg, å glede noen, for en lang tid. PRIORITER mennesker istedenfor matrielle verdier, for det gir deg de ekte følelsene med det å være menneske . ... Og de følelsene kan man ikke kjøpe eller skjønne, uten å gi av deg selv, det kan være din tid eller din arbeids kraft. Poenget er å gjøre det uten å forvente noe tilbake.
ØNSKER ALLE EN DEILIG JUL OG MÅ 2011 VIRKELIG BLI DITT ÅR.
Og at man kan se tilbake på 2011 om ett år. Og vite med deg selv at du har gjort ditt beste. KLEM