Hvorfor blogger jeg?????

Bildet mitt
oslo, oslo, Norway
En voksen Dame. Som ved denne bloggen, både får luftet div. samfunns-problemer/gleder, som jeg finner morsomme/engasjerende. Blir også en slags dagbok. På min vei, mot en/ei/flere ett eller annet. Også innimellom, blir jeg bare så forbannet på systemet, livet,urettferdighet,inngroddheit, bås-setting, firkanta lover og for alle menneskene, som alltid tror de vet alt. Spesielt de som mener sine meninger, i sin verden. Aldri, har de vært i min. Mens jeg må leve i deres...................................... Men utrolig imponert, av alle Heltene og Englene som er overalt i hverdagen. Man må bare se lengre enn sin egen nese. Eller være mere der du er.... og se deg rundt,uten å analysere alt i filler. KUN NYTE, det å være tilstede i nuet.

fredag 19. november 2010

FØRSTE TEST OVER

Min første test.  Det var den, om jeg i det hele tatt skulle være i stand til, å stille opp hver dag til skolestart. Dvs være der kl 0900. Da måtte jeg dra hjemmefra kl. 0800.  Og må jo kunne si, at det gikk over all forventning. Fullførte med glans. Så nå er det ett evaluerings-møte, i neste uke med pro, nav og stat. Som er de tre organene som samarbeider med meg, om dette omskiftet mitt  i jobb situasjon. 

Men skal love dere, at det å skulle  plutselig leve på 3000.- i mnd,, Det ble helt umulig... Og ser jo  helt klart, hvor tingene blir, å bli skikkelig vanskelig. 

 Jeg skjønner også at dette vil gå både opp og ned. Med både forventninger og troen på, at dette klarer jeg. Jeg må bare holde meg til planene, og vite at i morgen er en ny dag, der vi også har en dag til, som lærdom i bagasjen. 
Vil ikke si at jeg gir meg fort, om r noe som jeg engasjerer meg i. Og om det er noe som jeg starter på. Men i denne første omgang, var det ikke noen mulighet til noe annet, enn.....
At jeg måtte supplere litt, på det budsjettet som var. 
Men det jeg da gjør, for at jeg ikke skal få følelsen av at jeg maser med masse tlf, og det at man liksom alltid har vært tilgjengelig.  Er at jeg nå,  tar det mer som  det kommer,  og når det passer meg.( Pussig nok, passer det alltid lettere, rundt fullmåne tid) HEHE
Men skal bli spennende å se hva de lærde sier og ser framfor seg,  hvordan dette skal  gå nå videre. Og  ikke minst,  Om hvor mye de faktisk har tenkt seg, at dette vil være realistisk å gjennomføre, eller om alt det fine snakket, før lovene kom. Om både oppfølging, og tilrettelegging,  kun var snakk for galleriet..
 Jeg skal iallefall prøve alt, men nå er ballen iallefall i spill, så skal informere om ståa etter møtet.
NÅ MÅ ALLE HA EN STRÅLENDE HELG