Hvorfor blogger jeg?????

Bildet mitt
oslo, oslo, Norway
En voksen Dame. Som ved denne bloggen, både får luftet div. samfunns-problemer/gleder, som jeg finner morsomme/engasjerende. Blir også en slags dagbok. På min vei, mot en/ei/flere ett eller annet. Også innimellom, blir jeg bare så forbannet på systemet, livet,urettferdighet,inngroddheit, bås-setting, firkanta lover og for alle menneskene, som alltid tror de vet alt. Spesielt de som mener sine meninger, i sin verden. Aldri, har de vært i min. Mens jeg må leve i deres...................................... Men utrolig imponert, av alle Heltene og Englene som er overalt i hverdagen. Man må bare se lengre enn sin egen nese. Eller være mere der du er.... og se deg rundt,uten å analysere alt i filler. KUN NYTE, det å være tilstede i nuet.

onsdag 5. oktober 2011

Lærling i ett gammelt håndverker fag.

 Siden man fikk avslag på skole, prøver man noe nytt.. Men for min del , blir det mest å jatte med de nå. Og ser hva de ender opp med. Men mitt engasjement, kan man si er helt fraverende. JAJA,  De finner ikke helt ut hva de skal gjøre med meg, og ikke sikker på hva  de skal tilby meg fra Nav. Nyeste nå er at jeg kan se meg om etter håndverkere som driver med fek. møbeltapetsering, treskjæring, stein  ett av de gamle håndverker yrkene.  . Så om noen vil ta meg i lære, kan nav bet min lønn og godtgjørelse  til deg..
Men så lenge, her er mitt lille hobbyhjørne, om dagen.  Her sitter man og koser seg , og plages he he

 Så nå er det å sette seg ned og google og finne noen som driver i en av disse bransjene, ta kontakt og se hva man må eller trenger for å få lært seg ett håndverk. Ser liksom ikke meg på ett kontor med fire vegger rundt. Må jo også tenke på det, at man vil på landet og bli eldre i landlige omgivelser, der man kan løpe naken rundt og gjerne ned til havet og kaste seg i bølgene, uten at det er en haug med naboer som skal mene noe om det fek.

Her under, er en statue jeg fant sonm sokkelen var knust på, desor spaklet jeg ny kant på kjolen for å skjule limkanten.
Og derfor den rota i armene siden jeg måtte skjule at armen er knust.
Og en engel som jeg nå har limt  steiner på kulen  også må den jo gull males igjen. Så trives med å lage div, eller reparere er vell det rettere å si.